BEHANDLINgAr på COCO BEACH CLUB

Treat yourself

På Coco Beach Club erbjuder vi treatments i form av svalkande cocktails, delightful nibbles och 33 sköna grader i poolen. Men vi har också en uppsjö av behandlingar för kropp, ansikte, insida, utsida, ja, for your whole sweet soul, love.

COCO BEACH CLUB – THE TREATMENT MENU

For Your Darlin’ Face

Let’s Face It

30 min

Effektiv ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering (peeling) och sedan boostar man huden med fukt för den där extra lystern i ansiktet.

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Doll U Up

60 min

Ansiktsbehandling med djupare rengöring.
Här hinner vi med en analys av din hud för att se vad precis du behöver. Vi jobbar med portömning/Anti-age, använder resultatinriktade produkter som stimulerar kollagenproduktionen och ansiktsmassage med gua sha sten som ger djup avslappning, mindre svullnad och ökad lyster.

Måndag – Torsdag 1395 kr
Fredag – Söndag 1495 kr

Damn, Your Eyes

30 min

Färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn.

Måndag – Torsdag 695 kr
Fredag – Söndag 795 kr

Let’s Face It

GROUP ACTIVITY

Är ni en grupp på 4-8personer? Kanske en möhippa eller bara en härlig weekend med bästa vännerna. Då kan ni boka denna mini-kurs för era darling faces. Ni, tillsammans med en terapeut som guidar er kommer att göra en ansiktskur på er själva. Det blir lärorikt och er hud kommer att tacka er. Men framförallt blir det kul! Självklart med ett glas bubbel i handen som ingår.

 

Måndag – Söndag 495kr / person (min. 4 personer)

For Your Face, Sir!

30 min

This is for the Gentlemen’s in the house.
En effektiv rengörande ansiktsbehandling där vi tar bort döda hudceller, lägger mask, masserar ansiktet och boostar huden med fukt utefter dina behov. Det spelar ingen roll om du är skägg eller inte, we got something for all of you.

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr