BEHANDLINgAr på COCO BEACH CLUB

Treat yourself

På Coco Beach Club erbjuder vi treatments i form av svalkande cocktails, delightful nibbles och 33 sköna grader i poolen. Men vi har också en uppsjö av behandlingar för kropp, ansikte, insida, utsida, ja, for your whole sweet soul, love.

BOOKING
The Treatment Menu

COCO BEACH CLUB – THE TREATMENT MENU

For Your Darlin’ Face

Let’s Face It – 30 min

Vi vet – tiden är ibland för knapp för allt roligt man vill hinna med. Därför erbjuder vi en effektiv ansiktsbehandling som ger din hy lyster på nolltid!

Vi rengör, exfolierar och boostar med fukt, för att ge det lilla extra till huden.

Måndag – Torsdag 795 kr
Fredag – Söndag 895 kr

Doll U Up – 60 min

Sann skönhet kommer ju inifrån!
Skäm bort din hy ordentligt med en mer djuprengörande effekt eller med fokus på lyster och avslappning, behandlingen anpassas efter just dina behov. Vi jobbar med portömning och resultatinriktade produkter som stimulerar kollagenproduktionen och massage med gua sha sten som ger djup avslappning, mindre svullnad och ökad lyster. Behandlingen för dig som vill ha en djupare uppfräschning och bli ditt vackraste jag!

Måndag – Torsdag 1295 kr
Fredag – Söndag 1450 kr

Damn, Your Eyes – 30 min

Avkoppling är väl ändå att känna sig vacker utan att behöva stressa med sminket? Börja vistelsen med färgning av fransar och bryn samt formning av brynen, så kan du koppla av resten av tiden. Damn, your eyes!

Måndag – Torsdag 695 kr
Fredag – Söndag 795 kr
For Your Body & Face

Let’s Go Coco – 45 min

Crazy about coco? Let’s get married! En exfolierande behandling som sätter igång cirkulationen från topp till tå och som ger din hy en silkeslen känsla, strålande lyster och en magisk kokosdoft! Mer redo än så blir du inte när det är dags att dansa ut i Coco Beach Club!

(Önskar du behandlingen men är känslig mot doft, kan den även utföras med neutrala produkter).

Måndag – Torsdag 995 kr
Fredag – Söndag 1150 kr

After Beach – 75 min

Varvat ner och kommit in i ett avkopplande beach mood? Perfekt, låt oss fortsätta där! Vi sätter igång cirkulationen i hela kroppen med en torrborstning för att sedan omfamna dig med avkopplande dofter under en helkroppsmassage. Vi arbetar med en lymfdränerande effekt för att rensa och få dig att koppla av. Vi avslutar behandlingen med en skön ansiktsrengöring som ger ökad cirkulation även till ditt ansikte! Från skön avkoppling till total relaxation!

Måndag – Torsdag 1495 kr
Fredag – Söndag 1695 kr

You’re Gold Baby – 90 min

Livet är för kort för att inte unna sig, eller hur? Så lyxa till det med en total genomgång av både kropp och ansikte. Vi börjar med torrborstning som sätter igång cirkulationen i hela kroppen, för att sedan fortsätta med en avkopplande helkroppsmassage. Vi arbetar med en lymfdränerande effekt för att rensa, samt koppning för att komma åt mer på bindväven. Därefter fortsätter vi med en ansiktsbehandling som ger minskad svullnad och ökad lyster till huden!

Måndag – Torsdag 1695 kr
Fredag – Söndag 1895 kr

Keep Your Clothes On – 30 min

En effektiv men otroligt skön och avslappnade behandling för dig som ska vidare på kvällens bravader och vill behålla partydressen på! Under behandlingen ger vi dig en kombo av det bästa: hårbotten-, hand- och fotmassage! Vi exfolierar dessutom dina fötter. Med lite bättre hårvolym och uppmjukade fötter är du redo för dansgolvet hela natten lång!

Måndag – Torsdag 795 kr
Fredag – Söndag 895 kr

Quit hiding your magic.

GOOD TO KNOWS & RESERVATION.

Hur bokar jag?

Maila oss på cocobeachclub@ellerybeachhouse.com. Bokar du en behandling i samband med övernattning? Ange i så fall ditt bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och telefonnummer. Remember, ju tidigare du bokar, desto högre chans är det att du får behandlingen just du önskar.
Vi erbjuder behandlingar mellan kl. 9 och 19 veckans alla dagar.
När du bokar en behandling får du rabatterat pris på entré till Coco Beach Club för endast 200 kr. Detta går att bokas i mån av plats i samband med din behandlingsbokning.

Kan alla få en behandling?

Det finns omständigheter som gör att det är olämpligt att få en behandling. Vänligen prata med oss om du är gravid, har allergier, en inflammation, nedsatt fysik, äter speciella mediciner eller lider av andra sjukdomar. Vi kan neka dig din bokade behandling om du har en förkylning, virusinfektion, feber, sköldkörtelproblematik eller har solsvedd hud.
På Coco Beach Club har vi 18-årsgräns och detta gäller även för behandlingar, för att du ska få en bra upplevelse hos oss!

Vad händer om jag behöver avboka?

Vänligen avboka senast 24 timmar innan bokad tid genom att maila oss på cocobeachclub@ellerybeachhouse.com eller ring 08-50563720. Avbokning senare än 24 timmar debiteras fullt. Kom i god tid till era behandlingar, vi kan tyvärr inte förlänga er behandlingstid vilket innebär att behandlingen utförs på återstående tid vid sen ankomst.

Hur betalar jag för behandlingen?

Anmälan och betalning sker i receptionen på Coco Beach Club 15 min innan behandlingen börjar.

Vad ska jag ha på mig under en behandling?

Är du hotellgäst finns det badrock och tofflor på rummet, handduk löser vi på plats i Coco Beach Club. Är du inte övernattande gäst får du låna badrock, tofflor och handduk. Under behandlingen rekommenderar vi att bära underkläder eller torra badkläder för bästa möjliga upplevelse.

Vill du boka behandling utan att bo över?

Våra treatments är populära! Om du inte bor på Ellery, se till att boka din behandling i god tid (minst 7 dagar innan).

GALLERY

About Ellery

0
Min. From Sthml. City
0
Rooms
0
Meeting rooms
(Biggest one: 250 p.)
0
bars
0
swimming pools
0
restaurants
0
paddle courts
0
retreat rooms
0
gym