BEHANDLINgAr på COCO BEACH CLUB

Treat yourself

På Coco Beach Club erbjuder vi treatments i form av svalkande cocktails, delightful nibbles och 33 sköna grader i poolen. Men vi har också en uppsjö av behandlingar för kropp, ansikte, insida, utsida, ja, for your whole sweet soul, love.

COCO BEACH CLUB – THE TREATMENT MENU

For Your Darlin’ Face

Let’s Face It

30 min

Effektiv ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering (peeling) och sedan boostar man huden med fukt för den där extra lystern i ansiktet.

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Doll U Up

60 min

Ansiktsbehandling med djupare rengöring.
Här hinner vi med en analys av din hud för att se vad precis du behöver. Vi jobbar med portömning/Anti-age, använder resultatinriktade produkter som stimulerar kollagenproduktionen och ansiktsmassage med gua sha sten som ger djup avslappning, mindre svullnad och ökad lyster.

Måndag – Torsdag 1450 kr
Fredag – Söndag 1595 kr

Damn, Your Eyes

30 min

Färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn.

Måndag – Torsdag 795 kr
Fredag – Söndag 895 kr

Let’s Face It

GROUP ACTIVITY

Är ni en grupp på 4-8personer? Kanske en möhippa eller bara en härlig weekend med bästa vännerna. Då kan ni boka denna mini-kurs för era darling faces. Ni, tillsammans med en terapeut som guidar er kommer att göra en ansiktskur på er själva. Det blir lärorikt och er hud kommer att tacka er. Men framförallt blir det kul! Självklart med ett glas bubbel i handen som ingår.

 

MÅNDAG – SÖNDAG 495KR /PERSON (MIN. 4 PERSONER)

For Your Face, Sir!

30 min

This is for the Gentlemen’s in the house.
En effektiv rengörande ansiktsbehandling där vi tar bort döda hudceller, lägger mask, masserar ansiktet och boostar huden med fukt utefter dina behov. Det spelar ingen roll om du är skägg eller inte, we got something for all of you.

MÅNDAG – Torsdag 895KR

FREDAG – SÖNDAG 995KR

For Your Body & Face

Let’s Go Coco

45 min

Härlig kroppsbehandling med helkroppsskrubb med doft av kokos och en avkopplande massage med koppning på ryggen. Du går härifrån med silkeslen känsla och strålande lyster i huden.

Måndag – Torsdag 1150 kr
Fredag – Söndag 1295 kr

Smooth Creaminal

60min

Kroppsbehandling som inleds med en vanilj och citrus doftande saltskrubb följt av en avkopplande massage på baksida ben och rygg. Resten av behandlingen består av fotskrubb och massage, handmassage och avslutningsvis skalpmassage. All you need!

Måndag – Torsdag 1295 kr
Fredag – Söndag 1395 kr

You’re Gold Baby

75 min

Detta är vår lyxigaste behandling. Vi börjar med torrborstning för hela kroppen och fortsätter sedan med en avkopplande massage för att riktigt komma ner i varv och avslutar med en längre ansiktskur med rengöring, peeling och ansiktsmassage med koppning och kristallrollers.

Måndag – Torsdag 1595 kr
Fredag – Söndag 1695 kr

Keep Your Clothes On

30 min

Avslappnande behandling med handmassage, fotskrubb och fotmassage och avslutningsvis skalpmassage. Blir du inte avslappnad efter detta så säg!

Måndag – Torsdag 895 kr