BEHANDLINgAr på COCO BEACH CLUB

Treat yourself

På Coco Beach Club erbjuder vi treatments i form av svalkande cocktails, delightful nibbles och 33 sköna grader i poolen. Men vi har också en uppsjö av behandlingar för kropp, ansikte, insida, utsida, ja, for your whole sweet soul, love.

BOOKING
The Treatment Menu

COCO BEACH CLUB – THE TREATMENT MENU

For Your Darlin’ Face

Let’s Face It – 30 min

Effektiv ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering (peeling) och sedan boostar man huden med fukt för den där extra lystern i ansiktet.

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Doll U Up – 60 min

Ansiktsbehandling med djupare rengöring.
Här hinner vi med en analys av din hud för att se vad precis du behöver. Vi jobbar med portömning/Anti-age, använder resultatinriktade produkter som stimulerar kollagenproduktionen och ansiktsmassage med gua sha sten som ger djup avslappning, mindre svullnad och ökad lyster.

Måndag – Torsdag 1450 kr
Fredag – Söndag 1595 kr

Damn, Your Eyes – 30 min

Färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn.

Måndag – Torsdag 795 kr
Fredag – Söndag 895 kr

Let’s Face It – GROUP ACTIVITY

Är ni en grupp på 4-8personer? Kanske en möhippa eller bara en härlig weekend med bästa vännerna. Då kan ni boka denna mini-kurs för era darling faces. Ni, tillsammans med en terapeut som guidar er kommer att göra en ansiktskur på er själva. Det blir lärorikt och er hud kommer att tacka er. Men framförallt blir det kul! Självklart med ett glas bubbel i handen som ingår.

 

MÅNDAG – SÖNDAG 495KR /PERSON (MIN. 4 PERSONER)
For Your Body & Face

Let’s Go Coco – 45 min

Härlig kroppsbehandling med helkroppsskrubb med doft av kokos och en avkopplande massage med koppning på ryggen. Du går härifrån med silkeslen känsla och strålande lyster i huden.

Måndag – Torsdag 1150 kr
Fredag – Söndag 1295 kr

After Beach – 75 min

Helkroppsbehandling med torrborstning, lymfdränerande massage med koppning och avslutningsvis en mini-ansiktskur med rengöring och ansiktsmassage med kristallroller.

Måndag – Torsdag 1695 kr
Fredag – Söndag 1895 kr

You’re Gold Baby – 90 min

Detta är vår lyxigaste behandling. Vi börjar med en enzympeeling för hela kroppen och fortsätter sedan med en avslappnande massage för att riktigt komma er i varv och avslutar med en längre ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage med koppning och kristallroller.

Måndag – Torsdag 1895 kr
Fredag – Söndag 1995 kr

Keep Your Clothes On – 30 min

Avslappnande behandling med handmassage, fotskrubb och fotmassage och avslutningsvis skalpmassage. Blir du inte avslappnad efter detta så säg!

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Quit hiding your magic.

GOOD TO KNOWS & RESERVATION.

Hur bokar jag?

Maila oss på cocobeachclub@ellerybeachhouse.com. Bokar du en behandling i samband med övernattning? Ange i så fall ditt bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och telefonnummer. Remember, ju tidigare du bokar, desto högre chans är det att du får behandlingen just du önskar.
Vi erbjuder behandlingar mellan kl. 9 och 19 veckans alla dagar.
När du bokar en behandling får du rabatterat pris på entré till Coco Beach Club för endast 200 kr. Detta går att bokas i mån av plats i samband med din behandlingsbokning.

Kan alla få en behandling?

Det finns omständigheter som gör att det är olämpligt att få en behandling. Vänligen prata med oss om du är gravid, har allergier, en inflammation, nedsatt fysik, äter speciella mediciner eller lider av andra sjukdomar. Vi kan neka dig din bokade behandling om du har en förkylning, virusinfektion, feber, sköldkörtelproblematik eller har solsvedd hud.
På Coco Beach Club har vi 18-årsgräns och detta gäller även för behandlingar, för att du ska få en bra upplevelse hos oss!

Vad händer om jag behöver avboka?

Vänligen avboka senast 24 timmar innan bokad tid genom att maila oss på cocobeachclub@ellerybeachhouse.com eller ring 08-50563720. Avbokning senare än 24 timmar debiteras fullt. Kom i god tid till era behandlingar, vi kan tyvärr inte förlänga er behandlingstid vilket innebär att behandlingen utförs på återstående tid vid sen ankomst.

Hur betalar jag för behandlingen?

Anmälan och betalning sker i receptionen på Coco Beach Club 15 min innan behandlingen börjar.

Vad ska jag ha på mig under en behandling?

Är du hotellgäst finns det badrock och tofflor på rummet, handduk löser vi på plats i Coco Beach Club. Är du inte övernattande gäst får du låna badrock, tofflor och handduk. Under behandlingen rekommenderar vi att bära underkläder eller torra badkläder för bästa möjliga upplevelse.

Vill du boka behandling utan att bo över?

Våra treatments är populära! Om du inte bor på Ellery, se till att boka din behandling i god tid (minst 7 dagar innan).

GALLERY

About Ellery

0
Min. From Sthml. City
0
Rooms
0
Meeting rooms
(Biggest one: 250 p.)
0
bars
0
swimming pools
0
restaurants
0
paddle courts
0
retreat rooms
0
gym