BEHANDLINgAr på COCO BEACH CLUB

Treat yourself

På Coco Beach Club erbjuder vi treatments i form av svalkande cocktails, delightful nibbles och 33 sköna grader i poolen. Men vi har också en uppsjö av behandlingar för kropp, ansikte, insida, utsida, ja, for your whole sweet soul, love.

BOOKING
The Treatment Menu

COCO BEACH CLUB – THE TREATMENT MENU

For Your Darlin’ Face

Let’s Face It – 30 min

Effektiv ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering (peeling) och sedan boostar man huden med fukt för den där extra lystern i ansiktet.

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Doll U Up – 60 min

Ansiktsbehandling med djupare rengöring. Här hinner vi med en analys av din hud för att se vad precis du behöver. Vi jobbar med portömning/Anti-age, använder resultatinriktade produkter som stimulerar kollagenproduktionen och ansiktsmassage med gua sha sten som ger djup avslappning, mindre svullnad och ökad lyster.

Måndag – Torsdag 1450 kr
Fredag – Söndag 1595 kr

Damn, Your Eyes – 30 min

Färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn.

Måndag – Torsdag 795 kr
Fredag – Söndag 895 kr

Glow-up Cryo Facial 30min

Unik & innovativ kontrastterapi för att strama upp huden i ansiktet och få det där ”Face-liftet” innan middagsdejten.

 

Måndag – Söndag 995 kr
For Your Body & Face

Let’s Go Coco – 45 min

Härlig kroppsbehandling med helkroppsskrubb med doft av kokos och en lymfdränerande massage med koppning. Du går härifrån med silkeslen känsla och strålande lyster i huden.

Måndag – Torsdag 1150 kr
Fredag – Söndag 1295 kr

After Beach – 75 min

Helkroppsbehandling med torrborstning, lymfdränerande massage med koppning och avslutningsvis en mini-ansiktskur med rengöring och ansiktsmassage med kristallroller.

Måndag – Torsdag 1695 kr
Fredag – Söndag 1895 kr

You’re Gold Baby – 90 min

Detta är vår lyxigaste behandling. Vi börjar med en enzympeeling för hela kroppen och fortsätter sedan med en avslappnande massage för att riktigt komma er i varv och avslutar med en längre ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage med koppning och kristallroller.

Måndag – Torsdag 1895 kr
Fredag – Söndag 1995 kr

Keep Your Clothes On – 30 min

Avslappnande behandling med handmassage, fotskrubb och fotmassage och avslutningsvis skalpmassage. Blir du inte avslappnad efter detta så säg!

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Cryo Toning

Unik & innovativ kontrastterapi för att eliminera fett, minska celluliter och strama upp huden. Detta kan göras på valfri kroppsdel.