BEHANDLINgAr på COCO BEACH CLUB

Treat yourself

På Coco Beach Club erbjuder vi treatments i form av svalkande cocktails, delightful nibbles och 33 sköna grader i poolen. Men vi har också en uppsjö av behandlingar för kropp, ansikte, insida, utsida, ja, for your whole sweet soul, love.

BOOKING
The Treatment Menu

COCO BEACH CLUB – THE TREATMENT MENU

For Your Darlin’ Face

Let’s Face It – 30 min

Effektiv ansiktsbehandling med rengöring, exfoliering (peeling) och sedan boostar man huden med fukt för den där extra lystern i ansiktet.

Måndag – Torsdag 895 kr
Fredag – Söndag 995 kr

Doll U Up – 60 min

Ansiktsbehandling med djupare rengöring. Här hinner vi med en analys av din hud för att se vad precis du behöver. Vi jobbar med portömning/Anti-age, använder resultatinriktade produkter som stimulerar kollagenproduktionen och ansiktsmassage med gua sha sten som ger djup avslappning, mindre svullnad och ökad lyster.

Måndag – Torsdag 1450 kr
Fredag – Söndag 1595 kr

Damn, Your Eyes – 30 min

Färgning av fransar och bryn inklusive formning av bryn.

Måndag – Torsdag 795 kr
Fredag – Söndag 895 kr

Glow-up Cryo Facial 30min

Unik & innovativ kontrastterapi för att strama upp huden i ansiktet och få det där ”Face-liftet” innan middagsdejten.

 

Måndag – Söndag 995 kr

Let’s Face It – GROUP ACTIVITY

Är ni en grupp på 4-8personer? Kanske en möhippa eller bara en härlig weekend med bästa vännerna. Då kan ni boka denna mini-kurs för era darling faces. Ni, tillsammans med en terapeut som guidar er kommer att göra en ansiktskur på er själva. Det blir lärorikt och er hud kommer att tacka er. Men framförallt blir det kul! Självklart med ett glas bubbel i handen som ingår.

 

MÅNDAG – SÖNDAG 395KR /PERSON (MIN. 4 PERSONER)
For Your Body & Face

Let’s Go Coco – 45 min

Härlig kroppsbehandling med helkroppsskrubb med doft av kokos och en lymfdränerande massage med koppning. Du går härifrån med silkeslen känsla och strålande lyster i huden.

Måndag – Torsdag 1150 kr
Fredag – Söndag 1295 kr