Ellery Padel Courts

För oss på Ellery är rörelse en självklar del av livet. Sport är inget tråkigt tvång, det är ett privilegie. Ellery Beach House är en plats där vi alltid strävar efter att röra oss framåt, vare sig det är i löpspåret, padelbanan, i poolen eller under ett samtal i baren (movement comes in many shapes and forms).

Precis som många andra har vi kärat ner oss i padel, dels för att det är en rolig sport, men också för att det är en social sådan där spelarna kan briljera oavsett nivå. Med två utomhusbanor i perfekta omgivningar, är en runda padel på Ellery win win oavsett score.

PRICES & RESERVATION

Padel är idag en av världens snabbast växande sporter och kan beskrivas som en blandning av tennis och squash. I en runda padel går det fort, det är ruskigt roligt och funkar lika bra att spela för newbie playern. Smashing!

Reserve your court

Vi erbjuder tre banor och rekommenderar att du bokar i god tid.
Banorna ligger utomhus och även om solen ofta skiner på Lidingö har vi svårt att garantera fina väderförhållanden. (Vid dåligt väder avbokas och återbetalas din bana).
Anmäl dig i Ellerys reception innan du kliver på bana.

Prices

Vänligen ta med egna bollar och rack, annars går det självklart att köpa 3-pack padelbollar för 145kr samt hyra racket för 50kr/styck.

300 SEK per bana & timme när du bor på Ellery Beach House och 450 SEK för externa babes. Det är gratis att låna bollar och racket för övernattande gäst.
Banorna går att reservera
alla dagar mellan kl. 09:00 och 22:00.

Booking