We adore you!
Come and brunch with us.

Vi är fullständigt överväldigade av kärleken och intresset ni visat för Ellery.
För tillfället är vår frukost, lunch och middag endast tillgängligt för våra övernattande gäster. Men, missa inte vår Three Martini Brunch på helgerna, den är öppen för alla och den är heavenly!

Boka Brunch

Vill du vara först med att veta
när vi öppnar lunch och middag för alla?

Signa upp dig på vårt Ellery Local nyhetsbrev, så hör vi av oss så fort bokningen öppnar.

Signup

DINNER

Olivolja, havsdelikatesser, koriander, nötter, baba ganoush, krispigt grönt och marinerade oliver. Drömmiga lager av honungs- och nötinlindad filodeg och doften av nyrostade kaffebönor.

På Palmers serverar vi Medelhavsmat med inspiration från den grekiska övärlden, livliga matmarknader i Tel Aviv och libanesisk meze-kultur. Vårt kök är modernt, men vi lagar inget din gammelmormor skulle rynka på näsan åt. Du blir garanterat mätt, men för oss är det lika viktigt att hjärtat mår lika bra som magen.

Opening Hours:

Måndag – torsdag 18:00 – 22:00
Fredag – lördag 17:30 – 22:30
Söndag 17:30 – 22:00

Dinner Menu
WINE LIST

“Cooking is like love, it should be entered into with abandon, or not at all”

SATURDAY & SUNDAY BRUNCH

Three Martini Brunch.

På helgerna ska det kittlas lite, när vi biktar våra synder över iskalla Blendinis och renar oss i poolen till nostalgiska bossa nova-rytmer.

Vår Three Martini Brunch på Palmers går i tre serveringar, med fläktar från Medelhavet. En social tillställning där det ska smakas, sippas och snackas med en inledande Rip, Dip & Cheese, med crudité och pickles, hummus, falafel, babaganoush, pita, fetaost, and mmm darling, you just gotta try it!

Därefter dansar andra serveringen in, välj mellan fyra delicious options. Festen avrundas med en perfekt dessert, it’s chocolaty and salty and caramelly and just perfect. See you soon, sugar.

Opening Hours:

Lördag – söndag 12 – 14:30

Boka bord
Brunch Menu

”My weaknesses have always been food and men”

BREAKFAST

Decide to rise.

Frukost serveras i luckan hos kockarna, en morgonfiesta med klassiska humörhöjare. Herrgårdsost, rökt skinka och nygräddade croissanter med fruktiga marmelader. Det är grönt och det är gott, med perfekt runda blåbär, mättande chiapudding och nöttoppade overnight oats.

Palmers är en Medelhavsrestaurang och temat smyger sig även in på frukosten. Den krämiga, grekiska yoghurten är återkommande, och matchas bäst med pitabröd och baba ganoush. Vår specialitet? Chakchouka, alltså ägg som pocherats i tomatsås med kryddor och en touch av färska örter. Kronjuvelen bland de varma rätterna.

Opening Hours:

Måndag – fredag 07:00 – 09:30
Lördag söndag 07:30 10:30

Stay connected.
Latest news and lovely chews.

Sounds like your cup of coffee?
Mr. Flint will soon be available to cater to your whimsical cravings.

Gallery

About Ellery

0
Min. From Sthml. City
0
Rooms
0
Meeting rooms
(Biggest one: 250 p.)
0
bars
0
swimming pools
0
restaurants
0
paddle courts
0
retreat rooms
0
gym