DINNER

I restaurang Palmers serverar vi Medelhavsmat med inspiration från den grekiska övärlden, livliga matmarknader i Tel Aviv och libanesisk meze-kultur. Smaken från kolgrillen, färger och dofter från grönsaker samt örter är hjärtat i vår matlagning. Ambitionen är att allt ska smaka mycket och man ska inte leta efter kryddor.

Vi använder råvaror som vi själva älskar och som tillagas med kärlek och känsla. Olivolja, havets delikatesser, koriander, hummus, krisigt grönt samt marinerade oliver och drömmiga desserter är något du kan förvänta dig.

En middag hos oss är en social tillställning där det smakas, skålas och snackas högljutt medan man njuter.

Opening Hours:

Måndag – Söndag 12:00 – 15:00 & 17:00 – 23:00

Dinner Menu
WINE LIST
Table reservation
08 505 637 00

“Cooking is like love, it should be entered into with abandon, or not at all”

THE TERRACE

Welcome to our Summer Terrace!

Välkommen till vår sommaterrass! Här kan du njuta av ett krispigt glas riesling eller ta något litet att äta i en vacker miljö där gröna palmer spirar och glasen klingar.

Opening Hours:

12:00 – 23:00

terrace menu
Table reservation

SATURDAY & SUNDAY BRUNCH

The Beach House Brunch 

På helgerna ska det kittlas lite, när vi biktar våra synder över iskalla Blendinis och försvinner till en helt annan värld med nostalgiska bossa nova-rytmer i bakgrunden.

Vår Beach House Brunch på Restaurant Palmers går i fläktar från Medelhavet och det är en social tillställning där det ska smakas, sippas och snackas.

Varje lördag har vi DJ’s som spinner medan du brunchar och njuter av utsikten.

So sit back, relax and let’s have a good time darling!

Opening Hours:

The Beach House Brunch öppnar återigen 4 September, can’t wait to see you honey!

Brunch Menu
Table reservation

“My weaknesses have always been food and men”

BREAKFAST

Decide to rise.

Frukostbuffé med skärgårdsutsikt, good morgon honey. Färsk frukt,  herrgårdsost, rökt skinka och nygräddade croissanter med fruktiga marmelader. Det är grönt och det är gott, med perfekt runda blåbär, mättande chiapudding och nöttoppade overnight oats. Den varma frukosten hämtar du i luckan hos kockarna och glöm inte dem fräscha juicerna. 

Opening Hours:

Måndag – söndag 08:00 – 11:00