Bring the hotel feeling home

Shop the Ellery look

We’ve got you covered

Ta med Ellery-känslan hem

Efter en drömmig helg på Ellery vill du förmodligen packa ner den vibrerande atmosfären och återskapa allt hemma – Inbjudande soffor och fåtöljer, klirrande glas som lockar fram högljudda skratt och guldiga lampfransar som ger skimrande SoCal vibes in the ’70’s. Inredningen som gör ditt hem golden, precis som Ellerys. We got you covered!

Love, love, love it!

Oh how I enjoy the lights

You are gold, baby. Solid gold.
Vi tänker inte sticka under stol med att Ellerys lampor har många beundrare och förtjänar varje ögonkast de får. Frågan är hur mycket uppståndelse du vill att ditt hem ska få. Go big or go home, precis som Ellery.

”Some days you want to live forever, at Ellery you want to stay forever.”

Were here for you, 24/7

Sit back and relax darlin’

På Coco, i The Bally bar eller efter en skön dag på rummet – dröm tillbaka till när du sippade på kvällens cocktail, vaknade upp i din fluffiga säng eller när du glassade runt i morgonrock för att i nästa sekund ligga raklång på en ljuvlig schäslong. Håll kvar vid den känslan. Skapa just den platsen – en mysig oas i ditt eget vardagsrum eller sovrum, precis som Ellery.

Decorate it like Ellery

It’s all about the details, honey.

Never allow the eye
to settle in one place

Ellerys ikoniska deko-pieces är till för att ses, absorberas och beundras. Kanske var det till och med deras lekfulla design och dramatiska statements som fick dig att hamna i livliga konversationer på Ellery. Ta med samtalen hem, bjud in kvarteret och be the coolest kid on the block, precis som Ellery.