Always believe that something
wonderful is about to happen

Explore

ELLERY BEACH HOUSE STOCKHOLM

Summer time at Ellery Beach House!

Den här sommaren blir den bästa på länge. Vår första (och pirrigaste) sommar på Ellery, vill du hänga med oss? No need to leave the country, hos oss finns allt du behöver! Vi har samlat alla guldkorn och de bästa sommarpaketen här nedan. Se fram emot mängder av god mat, utflykter, iskalla kokosdrinkar, cabanas, padel, poolhäng, långa promenader och mycket mer.

♡ This is your summer, babe. Vi ses på Ellery. ♡

Pics & Book
Find us
Aktiviteter
Erbjudanden
Se priser & Boka

These are the things we like. What about you?

Att vara på Ellery är något alldeles extra, som bara måste upplevas. Särskilt på sommaren. För vem behöver egentligen åka utomlands när Ellery och Lidingö finns? Närheten till havet och den friska luften, det stora utbudet av aktiviteter: padel, rodd, löpning och mountainbike, bara för att nämna några. Här är det lätt att må bra. Dessutom är det nära Stockholms innerstad om city-suget faller på. Ett tips är att stanna minst två nätter, om du vill hinna uppleva allt!

På den här sidan har vi sammanställt det bästa Lidingö har att erbjuda och allt där omkring. Klicka in dig på kartan och utforska de mest shoppingvänliga butikerna, de skönaste löprundorna och den godaste pizzan. Alla guldkorn på en och samma plats. Lite längre ner har vi samlat våra bästa hotellpaket och deals just nu. Så here you go. Vilken blir din favorit

Mat & Dryck

På ön finns allt du behöver och inte minst kulinariska upplevelser och goda Coladas. Kommer du över i några dagar kan det se ut såhär.

På vägen till oss stannar ni till vid Örum 119 och börjar semestern med en vedungsbakad pizza och för mycket italiensk glass. Mmm.

Strax innan ni rullar in till oss ser ni Villa Strandvägen till vänster. Det sju rum stora mat-gourmet-hotellet. Det får vi kolla in imorgon! säger du.

Incheckningen går smidigt och ert rum bjuder på härlig utsikt. Ni öppnar balkongdörrarna och gardinerna rör sig så där som på film. Efter en snabb touch-up blir det en frestande espresso på LIDO Café. Poolerna är varma och ni planerar alla matutflykter. Men ikväll blir middagen storslagen på Saltans stolthet, restaurang Port. Råbiff, pilgrimsmusslor, Moules Frites och ångad röding. Glöm inte rocky road!

Frukosten grundar perfekt innan promenaden in till stan. En snabb croissant på charmiga Söderberg & Sara. Sedan blir det bilen till Pastafabriken i Ingelstorp. Dagsfärsk pasta gjord på vete från Österlen. Den handgjorda tortellonin med salvia och brynt smör är galet bra!

Olof Viktors Bageri är nästa stopp. Världsberömt och mitt ute på en åker. Morotskakan är wow. Nu lockar lite pooler och kanske ett parti biljard efteråt? Middagen blir på Grändens mat inne i Ystad och André som driver stället gör hela er kväll. Ett sent dopp i den varma utomhuspoolen med ett glas bubbel under fullmånen toppar era 48 timmar. Imorgon väntar en skön löprunda innan frukost. Välkommen tillbaka!

1. Restaurant Palmers

Smaklökarna åker till Tel Aviv

I september 2020 slog Ellery Beach House upp dörrarna och nu är det sommarpremiär. Restaurang Palmers serverar vi Medelhavsmat med inspiration från den grekiska övärlden, livliga matmarknader i Tel Aviv och libanesisk meze-kultur. Smaken från kolgrillen, färger och dofter från grönsaker samt örter är hjärtat i vår matlagning. Ambitionen är att allt ska smaka mycket och man ska inte leta efter kryddor.

2. Coco Beach Club Restaurant

Let’s go to Cali

Finns det något bättre än att ta sinnena till Kalifornien – utan att behöva flyga i 12 timmar? Slå dig ner på Coco