Padel camp
Padelpaketen
Systerhotellen

Welcome to

Padel @ Ellery!

Inget känns mer självklart om vi ska vara ärliga. Våra två banor blir tre nu till våren och visst har du sett att de bara ligger en snygg bandeja från vår lobbyentré?

Vi gillar träning och sport men här på Ellery klappar våra hjärtan lite extra för padel. Vår ambition är att bli den absolut mest spännande padeldestination i Sverige. Det tänkte vi göra på tre olika sätt. Först genom premiären av en alldeles egen Padel Camp fylld med pooler, god mat, dryck och nya vänner som såväl Americano och träningsspel såklart. För det andra med en hel palett av padel-pool-resort-paket som du kan boka året om! Och för det tredje så vill vi visa och berätta om alla våra systerhotell och deras lika stora padelsatsningar.

Varmt välkommen till padelresorten Ellery Beach House!

Padel-Pool-Resort Paket

året runt

Kanske nöjer du dig inte med turneringen utan vill boka mer padel och pool? Inga problem, naturligtvis har vi fixat padel-paket som du kan boka året om.

Kolla här

Play trailer

ellery beach house

Padel Camp

Vårt första Padel Camp – vilken succé det blev!
Nya datum för nästa Padel Camp kommer inom kort.

Ellery Padel Camp innebär härligt chill, god mat, egentid på spa och så lite träning och matcher också såklart 😊 Allt i restriktionernas anda. För dig som blir lite sugen, sluta tänk att alla andra säkert kommer vara bättre än mig. Har du fått en passion för padel och har hunnit spela lite så räcker det för att komma till detta Padel Camp. Padel Camp genomförs den 22-24 juni och vi har plats för 12 par. I år på vårt premiärår, så är Padel Camp endast för tjejer. Padel Camp är för alla som gillar och vill bli bättre på padel, som gillar att vinna men samtidigt också tycker om varma pooler, god mat och dryck

Vi spelar både Americano och tränar. Och så hinner vi med massa annat trevligt också. Kolla här:

Nivåer
Bra att veta
Program
coming soon

Padel Camp – Date coming soon

Vad ingår i paketet?

coming soon

Kontakt & Frågor

På den här mailen kommer du möta en riktigt kunnig padelspelare. Maila padel@ellerybeachhouse.com så hjälper vi dig inom några timmar.

Maila till oss